Alcoholcoaching

Alcoholcoaching is een persoonlijke en kortdurende vorm van verslavingshulp. Het is geschikt voor mensen die hun alcoholprobleem snel en effectief willen aanpakken.

In gesprekken maak ik u bewust van uw drankgebruik en de onderliggende problemen. Ik stel u vragen, confronteer u, daag u uit en help u antwoorden en oplossingen te vinden. In mijn werk kies ik voor een frisse en open benadering.

Ik werk volgens de beroepsethische code van de Algemene Beroepsvereniging voor Counseling. Mijn behandeling is een volwaardig alternatief voor de reguliere verslavingszorg.

Voordelen van alcoholcoaching

  • Alcoholcoaching is individueel en anoniem. Omdat iedereen en elk alcoholprobleem anders is, stel ik een persoonlijk behandelplan op.
  • U heeft niet met meerdere behandelaars te maken. Ik ben u enige coach en ik ga vertrouwelijk met uw informatie om.
  • Ik ben niet alleen uw coach, maar ook ervaringsdeskundige. Ik weet wat u doormaakt als u besluit uw alcoholprobleem aan te pakken en kan u daardoor beter ondersteunen.
  • Alcoholcoaching heeft een hoog slagingspercentage. Ruim 80% van de cliënten stopt binnen twee weken met drinken.
  • Er is geen wachtlijst. U kunt op zeer korte termijn op gesprek komen, zodat u direct uw alcoholprobleem gaat aanpakken.
  • U komt op gesprek wanneer het u uitkomt. Niet alleen overdag, maar ook ’s avonds of in het weekend. Als client maakt u gebruik van de 24-uurs steuntelefoon, als u steun nodig heeft.
  • Ik hanteer een scherp tarief, dat u samen met uw reiskosten in mindering kunt brengen op uw BTW of inkomstenbelasting.

 

Lees verder over de werkwijze.

Be Sociable, Share!
Neem deel aan mijn blogs en help uzelf een handje verder.

Neem contact met mij op 06-26787473

Tot 22.00 uur en ook gesprekken in weekend en avonden